098 18 19 813        Facebook        Instagram

 • Programi za početnike

  Također primjereni starijima, osobama s određenim ozljedama, odnosno svima koji žele statični trening unutar 50% maksimalnog opterećenja. U našoj dvorani Nebo se opustite, ostavite sve brige pred vratima i vježbajte s pogledom na ptice i oblake. Razgibajte se, oslobodite stresa i bolova u leđima, učinite nešto pozitivno za svoje zdravlje.

  1. Niski intenzitet


  PILATES ZA KRALJEŽNICU
  Ovaj je program nastao na temelju 25 godina iskustva u dvorani i dosadašnjeg rada sa stotinama žena svih dobi i tjelesnih predispozicija. Njegov je osnovni cilj aktivacija i jačanje dubinskih mišića trupa i zdjelice, naročito mišića koji podržavaju kralježnicu - kako bi bolovi u leđima popustili i kralježnica postala vitalnija i funkcionalnija, a jednostavne korektivne vježbe kombiniraju se s različitim statičnim vježbama oblikovanja i učvršćivanja tijela. Ovaj program će aktivirati svaki i najmanji mišić u Vašem tijelu, temeljito ga istegnuti te poboljšati koordinaciju i ravnotežu, dok ćete se Vi opuštati i odmarati od stresa i radnoga dana.

 • Programi srednjeg intenziteta

   

  Primjereni osobama s nešto iskustva u vježbanju, ali i početnicama koje žele nešto viši intenzitet treniga te onima koje se žele tek okušati u aerobnim programima. Samo hrabro, svi su jednom bili početnici. Poželite i uspjet ćete!

  3. Srednji intenzitet


  YOGA BURN
  Postoje mnoge predrasude o jogi kao isključivo meditativnoj i opuštajućoj praksi koja se bavi prvenstveno istezanjem. Joga jest sve navedeno, no postoje također i vrste joge koje su živa vatra. Malo metoda može toliko podići energiju u tijelu, zapaliti vatru u organizmu, iscijediti ga i probuditi, kao što to mogu energični slijedovi Ashtanga i Vinyasa joge. Yoga Burn je program baziran na upravo ovim stilovima, koji, pokretom slijedeći dah, nastoji podići sve navedene segmente na višu razinu. Meditacija u pokretu, kvalitetno disanje u slijedu asana, probuđena energija, vitalnost, snaga i fleksibilnost samo su neke od dobrobiti ovoga programa. Oduprite se na kvalitetan način svakodnevnim izazovima, iscijedite stres, udahnite vitalnost, usudite se pomaknuti vlastite granice!

  POWER BODY
  Energija, aktivacija čitavog tijela, znojenje i skidanje kilograma, temeljit pristup, jačanje dna zdjelice i core stability mišića, oblikovanje i učvršćivanje tijela..... ovaj je program sve to i još puno više! Nastao kao šlag na torti dugogodišnje edukacije, iskustva, brojnih novih ideja, povratnih informacija od velikog boja žena kroz 20 godina rada u rekreaciji, no najviše od svega iz ogromne ljubavi prema ovome poslu i neograničenih količina energije koju donosi! U Power Coreu je svaki sat u potpunosti drugačiji od prethodnog, kombinira elemente nekoliko različitih tehnika – pilatesa, joge, bodyweight vježbi, Ground Force metode, funkcionalnog i kružnog treniga pa i Tabata tehnike. Vježbe su intenzivne, usmjerene jačanju prvenstveno osnovnih posturalnih mišića, a preko njih i onih površinskih. Izmjenjuju se u brzom tempu, sa uvijek novim rekvizitima ili bez njih, no izbjegavaju bilo kakvu vrstu skokova. Vježbe su kompleksne pa se preporučuju osobama s nešto iskustva u vježbanju.

  BOOTY ATTACK
  KAKO DO SAVRŠENE, ZAOBLJENE STRAŽNJICE? Ciljanim vježbama koje aktiviraju vaše gluteuse iz različitih kuteva i na različite načine! Stražnjice su oduvijek bile ženska slaba točka, što zbog nakupljanja celulita, što zbog smanjenog tonusa. Situacija je danas gora nego ikada, jer zbog puno sjedenja i premalo kretanja zdjelica ostaje u nepravilnom položaju, u kojem je vrlo teško ili nemoguće pravilno aktivirati glutealne mišiće. Ovo je program koji će, uz statične i polustatične vježbe učvršćivanja čitavoga tijela, probuditi, osnažiti i oblikovati vaše gluteuse te napokon popuniti te rifle onako kako biste željele! ☺

 • Programi visokog intenziteta

  Namijenjeni iskusnim vježbačicama koje žele vrlo visoki intenzitet treninga, napredne koreografije te puno znoja i potrošene energije! Naša crvena dvorana Zemlja stvorena je za divlju, žensku energiju. Pronađite amazonku u sebi!

  5. Visoki intenzitet


  ZUMBA
  Zumba je izazov koji će probuditi skrivene strasti i amazonku u vama! Bez poštede, bez zadrške, bez ograničenja. Razdrmajte se, rasplešite, uznojite i otkrijte u sebi energiju vatre uz Salsu, Merengue, Lambadu, Reggaeton i druge vruće latino ritmove! Ovaj jedinstveni, rasplesani aerobni sat visokog intenziteta je vaš dodir s vatrom Španjolske, Kube i južne Amerike, proveden kroz kombinacije jednostavnih koreografija i lako pamtljivih pokreta. Puno zabave, hrpa odlične energije, smijeha, znoja i plesa. Zumba nije vježbanje, Zumba je party!

  3D EFFECT
  Žestoki program visokog intenziteta koji utječe na tijelo kroz tri razine: njegovu funkcionalnost, kalorijsku potrošnju te oblikovanje i mišićni tonus. Nastao u Centru Gea kao odgovor na potrebe naših klijentica te želju za intenzivnijim, učinkovitijim i zanimljivijim pristupom. Kombinira funkcionalni trening, popularne Insanity i TRX vježbe, Tabata tehniku i kružni trening te ih prilagođava potrebama ženskoga tijela. Više, jače, brže, intenzivnije… Korak dalje u vašem pristupu vježbanju, nebo je granica!

 • NOVO - INDIVIDUALNI SATI!!!
  Intenzivni rad jedan na jedan s magistrom kineziologije koja iza sebe ima preko 25 godina iskustva u dvorani i rekreaciji za žene. Korektivne i funkcionalne vježbe, workout, joga ili pilates. Ono što Vašoj fizičkoj predispoziciji i trenutnom stanju tijela najbolje odgovara. Kontrolirano, usmjereno, profesionalno i učinkovito.

 • NOVO – POSTURALNA TERAPIJA!!!

  Ona NIJE GRUPNI PROGRAM, nego individualno savjetovanje s ciljem ublažavanja i uklanjanja bolova te ispravljanja krivih držanja! Posturalne vježbe su posebno osmišljeni pokreti i položaji kojima se vraća mišićna funkcionalnost i osnovni noseći zglobovi dovode u neutralan anatomski položaj. Time se uspostavlja mišićna funkcija, povezuju kinetički lanci, rasterećuje tijelo i smanjuju bolovi. Posturalne vježbe određuju se individualno za svaku osobu ovisno o simptomima i disfunkcijama.
  Ukoliko vam ne odgovara termin naveden u rasporedu (ut-čet 18:40), moguće je dogovoriti i neki drugi termin – prije podne ili vikendom. Jedan ciklus Posturalne terapije sastoji se od 2 ili 3 dolaska.
  Na prvom dolasku ćemo vas slikati i porazgovarati o vašem problemu, kako bismo napravili analizu posture – položaja i držanja vašega tijela.
  Na drugom dolasku dobivate individualni program vježbi, kreiran na osnovu analize vašega stanja, koji vam se detaljno pokaže i objasni, a dobijete i pisane materijale. Vježbe izvodite sami kod kuće, svakodnevno!
  Nakon 2 tjedna izvođenja vježbi dolazite treći puta, po novi program vježbi, kako bi tijelo moglo napredovati i kako bi se promjene u posturi mogle dogoditi.
  Cijena ciklusa iznosi 600 kn (za 3 dolaska i 2 seta vježbi), odnosno 400 kn (za 2 dolaska i 1 set vježbi).
  Informacije i dogovor termina: 098/ 18 19 813
  Više o Posturalnoj terapiji možete pročitati (i vidjeti dosadašnje rezultate) na http://www.pokretom.org/

Kineziologija logoTRX logo SQegoscueyoga alliance novoMinistarstvo znanosti obrazovanja i sporta1ground force

Copyright © 2011 Centar kulture tijela Gea