Šamačka 11        098 18 19 813        Facebook        Instagram

Bojana Muačević Gal

Bojana Muačević Gal

Bojana se aerobikom bavi od 1995. godine, a u preko 20 godina rada u dvorani vodila je na desetke različitih rekreativnih programa - od plesnih i aerobnih programa, preko workouta, do Pilatesa i korektivnih te funkcionalnih vježbi. Ima najduži voditeljski staž u Osijeku te je jedini voditelj u gradu koji je praksu stekao radeći u Zagrebu – dragocjenih 6 godina. Diplomirala je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, usmjerenje Kineziterapija, a prije fakulteta godinama se bavila plesom. Nekadašnja je državna prvakinja u fitnesu, viceprvakinja u Show danceu te nositeljica bronce u aerobiku. Među brojnim međunarodnim konvencijama, seminarima i edukacijama, nalazi se i ona britanskog Pilates Instituta, TRX i Ground Force Method instruktorske licence te dva stupnja Egoscue metode. Posljednjih devet godina radi kao koordinator i voditelj u CKT Gea, objedinjujući u svom radu dugogodišnje iskustvo, znanja stečena u struci i povratne informacije o potrebama vježbačica u dvorani. Kao stručni suradnik zagrebačkog Učilišta Magistra predaje osnove Teorije treninga na edukaciji za voditelje i piše kolumne o zdravom životu na četiri internet portala.

Anita Dropuljić

Anita Dropuljić

Anita je nositeljica licence za voditeljicu aerobika, verificirane od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH. Također je i licencirani TRX trener te magistra povijesti i pedagogije. Svoje znanje o rekreativnim programima redovito proširuje i usavršava na domaćim i inozemnim konvencijama i seminarima. U dvorani barata koregrafijama i kvalitetnom metodikom, slijedeći osnovna pravila struke te na zabavan način prenosi svojim vježbačicama osnovne i napredne koreografije, vježbe te njihove kombinacije i varijacij

Olja Ničić

Olja Ničić

Olja je nositeljica licenci za voditeljicu Joge, Pilatesa i aerobika, verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH te profesorica hrvatskog i njemačkog jezika i književnosti. Kao dijete se bavila ritmičkom gimnastikom, a kasnije plesom u studiju Magic, gdje usvaja baletne i tehnike jazz plesa. Nakon 8 godina bavljenja jazzom, aktivno se počinje baviti hip hopom u plesnoj skupini Funkee Sapiens. Ova plesna skupina od 2007. godine djeluje pod okriljem Udruge mladih Movement u Osijeku, njeguju nekoliko vrsta street plesova, kao što su hiphop, poping, locking, house i dancehall. Uz aktivno bavljenje plesom, Olja se educira i na kampovima, seminarima i radionicama svjetski poznatih plesača, aktivno se natječe i radi kao sportski animator u turističkoj rekreaciji.

Martina Bošnjak Turalija

Martina Bošnjak Turalija

Martina je nositeljica licence za voditeljicu Joge i Pilatesa, verificirane od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH. Studentica je informatologije, a pokretom se bavi čitav život. U osnovnoj školi trenirala je ritmičku gimnastiku, a kasnije se dugi niz godina bavila plesom u osječkim klubovima Magic i Temptation. Na području plesa educirala se uz renomirane domaće i inozemne koreografe te na Ljetnim plesnim seminarima u Malinskoj i Međunarodnom kazališnom festivalu mladih. Uz bavljenje plesom Martina se od malih nogu bavi i jahanjem, a 2011. godine osniva Konjogojsku udrugu T.I.M.

Maja Obrovac Krasnopjurka

Maja Obrovac Krasnopjurka

Maja je licencirana voditeljica pilatesa i joge, s verifikacijom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH. Tijekom osnovne škole bavila se ritmičkom gimnastikom i baletom, nakon čega se počinje aktivno baviti akrobatskim rock'n'rollom. Kao članica plesnog kluba Top Dance Slavonski Brod sudjelovala je na brojnim državnim natjecanjima, na kojima, u kategoriji parova i formacija, osvaja nekoliko zlatnih i srebrnih medalja. Uz akrobatski rock'n'roll, bavila se i nastupala s koreografijama klasičnih i latinoameričkih plesova. Po struci je diplomirana ekonomistica, a trenutno završava poslijediplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Sandra Šarčević

Sandra Šarčević

Sandra je licencirana voditeljica joge i pilatesa, s verifikacijom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH te studentica druge godine Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku, smjer predškolski odgoj. Unazad nekoliko godina zaljubljenik je u pokret i temeljit i sustavni pristup rekreativnome vježbanju, kroz njegove različite sustave i koncepte, a radi i kao animator u turističkoj rekreaciji. Ljubiteljica je prirode i životinja,u stalnoj potrazi za novim uzbuđenjima i pustolovinama. Strastvena prema plesu i interakciji sa okolinom kroz pokret i komunikaciju, a njezin zarazni osmijeh olakšava svaku vježbu i poziva na sudjelovanje.

Ana Kozić

Ana Kozić

Ana je posljednjih godinu dana pripravnica za grupne rekreativne programe u Centru Gea, a trenutno pohađa i edukaciju za voditelje aerobika, po programu verificiranom od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH. Uz odbojku i folklor kojima se bavila prije rekreacije, trenirala je i u Atletskom klubu Žito te na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske 2006. godine osvojila treće mjesto u bacanju diska. Inače je magistra edukacije matematike i informatike te radi kao asistent na Fakultetu za ogojne i obazovne znanosti.

Kineziologija logoTRX logo SQzumba logoegoscuebody skillsMinistarstvo znanosti obrazovanja i sporta1ground forceNK Osijek Member Spot zig plavi

Copyright © 2011 Centar kulture tijela Gea